четвер, 1 вересня 2011 р.

Мандри у казку Умані


На цей раз ми розкажемо Вам про цікаву поїздку у мальовничій парк Софїївку, який розташований в Умані. Шлях туди не короткий і тому дуже гарно туди їхати на деклька днів. І саме про те як це організувати, скільки це буде коштувати і буде наша розповідь.

Підготовка до виїзду

Перша за все важлив спланувати цю поїздку завчасно оскільки інакше у Вас виникнуть великі проблеми з транспортом та місцем проживання і в кращому випадку Ви зможете побути в Умані годин 8м а то і менше. Тому поїздка в Умань повинна починатися з 7 днів до виїзду)

Перш за все варто визначитися з часом приїзду в Умань. Справа в тому що є дві пік
86;вих точки по часу коли з транспортом справи дуже погані. Перша це вечір п'ятниці, коли дуже складно виїхати з Києва до Умані. А друга це вечір неділі у зворотному напрямку. Першу точку легко обійти, достатньо ввиїхати рано в ранці суботи і натовп Вам не страшний. З шляхом назад теж насправді все просто, ад же назад можна забронювати собі місця завчасно і точно бути певним що виїхати вийде. Для цього звісно треба за днів так 7 цю бронь і зробити.

Вартість проїзду на одну людину складає 60 гривень. Загалом процес виїзду та приїзду в Киев дуже гарно розкрит у статті тут. Цю статтю про проїзд дуже варто прочитати, там Ви знайдете ключові номера телефонів за якими можна забронювати місце на поїздку назад. Ці номери наступні:
  • (050) 66 - 779 - 66
  • (067) 47 - 275 - 72
  • (063) 22 - 777 - 87
Якщо ж з часом і транспортом визначилися то можна перейти і до наступного кроку, організувати проживання) оскільки проводити ніч на вулиці ніхто не збирається.
А проживати ми будемо не аби де на прямо на території парку! Саме так. На території парку
розташовано два красиві і комфортні готелі. І забронювавши їх Ви не по жалкуєте. Вартість двомісного номеру орієнтовно становить 250 гривень. Номера здаються на 24 години з 12ти до 12ти і у вартість не входить сніданок.
Загалом якщо Вам не пощастило то можливо буде шанс знайти місце проживання іншим шляхом але про це пізніше. А детально інформацію про місця в готелі можна дізнатися зателефонувавши туди по телефону який зазначено на сайті готелю.
Номер готелю: (04744) 4-04-95
Більш розгорнутий перелік місць проживання (аж 6 варіантів) розташований тут.



Приїзд в Умань

Перед приїздом в Умань скоріш за все Ваша маршрутка буде зупинятися на мальовничих пейзажах на невеличких станціях заправки. Там можна буде зайти у WC а також поповнити запаси харчів, води та інших предметів першої необхідності.
Маршрутка зупиняється на центральному автовокзалі. Рівно через дорогу одразу розташований центральний вхід до парку, одразу за ним стоїть готель. Жовта будівля яка перше що Ви побачите в парку. Біля входу в парк розташовано декілька кафе де можна перекусити після дороги.
Після одразу поселеитися в готелі. Біля входу в парк Ви сказавши що Вам у готель можете пройти без квитка. Краще атк ож у входа спитати про екскурсії парком. Біля входу постійно очікують невеличкі групки і екскурсія починається по факту збору 10 бажаючих. Вартісь вхідного квитка в парк: 20 грн, разом з екскурсією: 30. До речі, у екскурсоводів можна поцікавитися щодо місць проживання в Умані і часто вони допоможуть Вам засилитися та прожити день.

Про дивовижну природу парку можна розповідати годинами, не дарма там часто можна почутити цитато; однієї крилатої фрази: "це рай". Краще самому один раз побачити цю красу і назавжди запам’ятати.









Лінки



Фото


Немає коментарів:

Дописати коментар