суботу, 5 листопада 2011 р.

Вихідні у полях Гостомеля (день перший)


Поїздка для маніяків, які полюбляють усамітнення на безкрайніх польових просторах. Поля, поля, і ще раз поля! Хоча нам такий спосіб усамітнитися у прекрасних просторах Українських ланів сподобався. І так, хто хоче провести час вихідних на свіжому повітрі, ніч у затишному номері і все це не далеко від Києва (15хв на маршрутці) відкриваємо кат.

Дорога
Добиратися варто від станції метро Святошино, але не з автовокзалу. Вийти треба в бік будівлі заводу імені Антонова і на проти входу у цей завод відшукати одну з чисельних маршруток, які їдуть через Гостомель. Вартість проїзду складає 5грн. Виходити потрібно одразу біля великого знаку, який вказує на те, що маршрутка в’їжджає до Гостомеля. Зразу ж на іншому боці дороги і побачите готель-ресторан.
Карта

Отмечено на карте:

  • Готель ресторан "Корчма"
  • Ресторан "БаБай"
  • Заброшенки в лісі
  • Маршрут до поляни, на якій була записана перша частина статті

Прибуття та перші вражння
Сказати по правді, я геть не уявляв чим обернеться ця поїздка. Навіть і не думав, що цю першу частину буду писати сидячи у красивому та абсолютно безлюдному полі. В планах на нас чекало відвідування старих бункерів великої вітчизняної війни, пам’ятників, які розташовані у смт. Гостомелі та безліч іншого, чого я вже і не пригадаю. Але не так все сталося, як гадалося.


Ліс

Але все розкажемо по порядку. Зупинилися ми у ресторані-готелі розташованому біля в’їзду у смт. Гостомель - “Корчма”. Нажаль, номер ми змогли замовити лише на ніч (з 20ти вечіра до 12ти дня наступного дня). Тож поснідавши ми відправилися на пошук пригод. Напроти готелю велику територію займає густий і красивий ліс, який, нажаль, окрім своєї краси має прикру властивість — бути забрудненим мешканцями сусідніх домів. Пройшовши крізь ліс, можна вийти у всім відомий район Пуща Водиця і звідти дуже швидко та зручно дістатися трамваєм до Києва. Також у лісі були знайдені закинуті будівлі часів радянського союзу. Прямо посеред густого лісу розташовано старий комплекс відпочинку, який схоже вже давно нікого не приймав. Трохи моторошне місце. Тож ліс був визнаний як абсолютно не придатний для відпочинку. На іншому березі дороги по карті ми побачили величезні поля. В яких і була написана ця частина статті.

Поля


Майже годину ми прошукали спосіб потрапити на ці поля. Можливо, навіть, і більше. Під кінець ми, навіть, влаштували спір з приводу того, де ж знайти перехід через невеличку річку, яка і відділяла нас від бажаного. Навколишні пейзажі радували легкою димкою, не високим сонцем та поодинокими деревами, розкиданими навколо. Знайшовши затишне місце, ми вирішили розбити лагір, на якому і написати статтю, а також гарно провести час.

Тож, як можна побачити, майже нічого з запланованого здійснити у перший день не вдалося і вся надія на день другий. Що правда нам таке усамітнення неймовірно подобається, та і осіннє свіже повітря нам також дуже довподоби.

Дорогою з полів ми завітали у місцевий ресторан "БаБай", в якому і знайшли Вай-Вай точку, з якої і вислали цю статтю. Ресторан прекрасний, пустий і дорогий! (дуже).

Інформація
Номера у готелі коштують:
  • 230 грн — одномісний (на двох прекрасно вистачає)
  • 320 грн — двомісний стандарт
Детальна інформація знаходиться за адресою: http://www.doroga.ua/hotel/Kievskaya/Gostomelj/Korchma/1660
Номери можна замовити за телефонами:
  • +38 (044) 451-54-84,
  • (04597) 3-19-07
Адреса готелю: смт Гостомель, вул. Кулешова, 1

Назад до Києва можна без проблем повернутися в той самий день коли і приїхали, пройшовши дорогою, наприклад, до Пущи Водиці. Звідти ходить трамвай, чи маршрутки.
Карта

Отмечено на карте:

  • Шлях від готелю до Пущи Водиці

Фото

Немає коментарів:

Дописати коментар